
4 pers.
Ingredienser
1 bdt. sølvbeder
1 bdt. grønne asparges
1 bdt. forårsløg
1 håndfuld bredbladet persille
2 modne bøftomater
10 røde cherrytomater
10 gule cherrytomater
1 rødløg, skåret i både
olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber
2 spsk. rødvinseddike
2 skiver hvidt brød
Fremgangsmåde
Skær bøftomater i mindre stykker. Halver cherrytomaterne.
Bland olivenolie, salt, friskkværnet peber og rødvinseddike. Dryp det over tomater og rødløg, lad det stå og trække i ½ time.
Flæk forårsløg på langs og grill dem på en godt varm grillpande eller på en udendørs grill sammen med asparges. Bland det med tomaterne og vend persille og sølvbede i ved servering. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Smuld brødskiverne og steg det i lidt olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber til det bliver gyldent. Lad det dryppe af på køkkenrulle og drys det over salaten lige inden servering.